Оперативники затримали банду, яка обікрала квартиру на 2 млн грн

Оперативники затримали банду, яка обікрала квартиру на 2 млн грн

Троє чоловіків відчинили помешкання киянина за допомогою спеціальних відмичок

Працівники карного розшуку Шевченківського управління отримали оперативну інформацію щодо скоєння квартирної крадіжки та затримали з викраденим трьох зловмисників. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник Шевченківського управління поліції Герман Приступа, зловмисники добре підготувалися до крадіжки.

«За день до скоєння злочину вони проникли до під’їзду та поставили біля вхідних дверей кількох квартир так звані «маячки», щоби відстежити, чи поверталися власники додому. А вже наступного дня під’їхали до будинку автомобілем. Зловмисники розподілили між собою ролі: один стояв біля під’їзду, ще двоє проникли у квартиру шляхом пошкодження замків вхідних дверей. У помешканні вони перебували десь півгодини: викрали 69 тисяч доларів США, 4 тисячі євро та золоті прикраси із сейфу», - повідомив Приступа.

Загальна сума завданих збитків становить два мільйони гривень.

Затриманими виявилися два 32-річні жителі Київської області, раніше судимі за скоєння аналогічних злочинів. А їхній спільник - 33-річний іноземець, який раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв. Їх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною п’ятою  статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомлялося, у Деснянському районі столиці наряд поліції охорони затримав трьох чоловіків за крадіжку з дитсадка.

12 березня у Подільському районі Києва стався розбійний напад на офісне приміщення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: