Озвучено кількість киян, що стали жертвами харчових отруєнь цього року

Озвучено кількість киян, що стали жертвами харчових отруєнь цього року

З початку року у Києві зареєстровано 4 спалахи захворювання на гостру кишкову інфекцію

З початку 2018 року в Києві внаслідок спалахів гострої кишкової інфекції постраждала 31 особа. Про це у відповідь на запит УНН повідомили у прес-службі Головного управління Держпродспоживслужби у Києві.

Там уточнили, що з початку року у Києві зареєстровано 4 спалахи захворювання на гостру кишкову інфекцію. Йдеться, зокрема, про 2 спалахи захворювання на сальмонельоз, 1 спалах захворювання на гострої кишкової інфекції невстановленої етіології в закладах громадського харчування та один спалах інфекції ротавірусної етіології у дошкільному навчальному закладі.

Також, за даними Держпродспоживслужби, ще один випадок отруєння невідомою речовиною стався серед працівників однієї із плодоовочевих баз столиці.

«Всього під час спалахів зареєстровано 31 випадок захворювання (13 випадків захворювання на сальмонельоз, 10 випадків захворювання на гостру кишкову інфекцію (в тому числі 2 випадки гострої кишкової інфекції невстановленої етіології і 1 випадок гострої кишкової інфекції ротавірусної етіології серед дітей) та 8 випадків отруєння невідомою речовиною)», - уточнили у прес-службі управління.

Нагадаємо, Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова відкрила провадження за фактом масового отруєння дітей у приватному оздоровчому таборі «Славутич»

Ще один випадок масового отруєння дітей стався 3 липня у санаторії Київської обласної ради «Поляна» у Баришівці. Там отруїлись 17 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: