Падіння дівчинки з 14 поверху. Поліція розслідує справу як «умисне вбивство»

Падіння дівчинки з 14 поверху. Поліція розслідує справу як «умисне вбивство»
Дитина впала з 14 поверху
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Правоохоронці встановлюють усі обставини трагічної події

За фактом загибелі дівчинки в результаті падіння з балкона 14 поверху на вулиці Княжий Затон у Дарницькому районі столиці поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Трагедія сталась у понеділок, 15 лютого. 13-річна дівчинка, місцева мешканка, впала з балкона 14 поверху. Неповнолітня загинула на місці.

Слідчо-оперативна група проводить перевірку та з’ясовує деталі інциденту.

«Зібрані відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Дарницького управління столичної поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї події», – інформує поліція.

У лютому вже було декілька випадків падіння підлітків з висоти. Так, 1 лютого у Дніпровському районі 16-річна дівчина випала з дев’ятого поверху. Дівчина була госпіталізована з закритою черепно-мозковою травмою, забоєм м’яких тканин голови, тулуба та кінцівок.

Того ж дня у Шевченківському районі 16-річна дівчина випала з п’ятого поверху. Вона з політравмою госпіталізована.

Як писав «Главком», з початку 2021 року в Україні у різних регіонах почастішали випадки самогубств серед дітей. Надзвичайно високий рівень самогубств відзначається серед дітей, що навчаються. Причини й обставини смерті у кожному випадку різні.

19 січня в Голосіївському районі столиці 12-річний хлопець випав з 15 поверху. Бригада швидкої констатувала смерть дитини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: