Перший рейс поїзда «чотирьох столиць» відправився з Києва

Перший рейс поїзда «чотирьох столиць» відправився з Києва

 За маршрутом Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига курсуватимуть оновлені поїзди

Фото: УНІАН

П'ята столиця - Таллінн - швидше за все буде додана до маршруту поїзда в кінці поточного - початку наступного року

Перший рейс поїзда «чотирьох столиць» Київ (Україна) – Мінськ (Білорусь) – Вільнюс (Литва) – Рига (Латвія) 28 вересня 2018 року о 14:07 за київським часом відправився зі столичного вокзалу із заповненістю 55%.

Як передає УНІАН, про це повідомив під час брифінгу керівник акціонерної компанії «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

«На сьогоднішній рейс у нас заповненість 55%. Це дуже хороший показник. Рентабельність міжнародного спрямування настає з 30% заповненості», - сказав він.

Кравцов зазначив, що п'ята столиця – Таллінн – швидше за все буде додана до маршруту поїзда наприкінці поточного – на початку наступного року. Поїзд був капітально відремонтований на підприємствах «Укрзалізниці».

У складі поїзда будуть курсувати десять вагонів, з яких - дев'ять класу «купе» і один «люкс». У шостому вагоні купе поділяються на чоловічі та жіночі.

Вартість проїзду в поїзді з Києва до Риги станом на сьогодні становить у вагоні купе - 2248,41 грн, у вагоні СВ - 4487,21 грн.

«Я переконаний, що напрямок буде популярним і наповненість поїзда достатньою, щоб знизити тариф», - сказав присутній на брифінгу заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: