Під Києвом побили депутата від «Укропу»

Під Києвом побили депутата від «Укропу»

Інцидент стався у центрі Українки

У суботу, 10 березня, на Київщині скоєно напад на депутата Української міської ради від «Укропу» Максима Вінніка. Про це повідомляє прес-служба партії.

За словами укропівця, напад здійснив почесний громадянин міста, призер чемпіонату Європи з вільної боротьби Андрій Нагорний. Нападник є прихильником забудови набережної міста Українка, проти чого виступають депутати від «Укропу».

Інцидент стався у центрі міста за участю свідків.

В «Укропі» стверджують, що Нагорний, побачивши Вінніка, напав на нього та неодноразово наніс йому фізичні ушкодження, які були зафіксовані офіційно.

Наразі укропівець перебуває в міській лікарні. За попереднім діагнозом, Віннік отримав струс мозку.


1_12

Нагадаємо, 9 березня депутат Київради Святослав Кутняк повідомив, що у Києві невідомі побили народного депутата Юрія Левченка, після чого його довелось шпиталізувати.

Як повідомило МВС, інцидент стався на вулиці Половецькій в Шевченківському районі столиці під час демонтажу незаконних гаражів. Попередньо відомо, що працівники благоустрою, згідно з приписом, проводили демонтаж гаражів. На місце прибули нардеп Левченко і депутат Київради Святослав Кутняк, які намагалися кинути пляшку із горючою сумішшю. Повідомляється, що в результаті виникла бійка, яку припинили правоохоронці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: