Під Києвом водій збив дитину на пішохідному переході

Під Києвом водій збив дитину на пішохідному переході

У результаті ДТП 13-річну дівчинку у тяжкому стані доправлено до лікарні

У селі Безп’ятне Васильківського району Київської області водій збив дитину на пішохідному переході. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

На місці події поліцейські встановили, що 29-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ 2106», не дотримавшись безпечної швидкості руху та не врахувавши дорожньої обстановки, здійснив наїзд на дівчинку, яка в той час переходила проїжджу частину на пішохідному переході.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 13-річну постраждалу у тяжкому стані із численними тілесними ушкодженнями госпіталізовано до Васильківської центральної районної лікарні.

За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Як повідомлялося, у вівторок, 16 квітня, з Макарівського районного центру соціальної підтримки дітей та сімей зникли малолітні вихованці: двоє хлопчиків та дві дівчинки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: