Після місяця карантину в аптеках Києва нарешті з’явилися маски

Після місяця карантину в аптеках Києва нарешті з’явилися маски

Маски продаються у мережі комунальних аптек

На сьогодні в мережі столичних комунальних аптек «Фармація» в достатній кількості є маски, рукавички та дезінфектори. Про це мер Києва Віталій Кличко розповів під час онлайн-пресконференції.

«За останній місяць КП «Фармація» придбало 550 тисяч одноразових масок. Вони сьогодні у достатній кількості є в мережі комунальних аптек. Крім того, місто замовило і купило в українських виробників 100 тисяч марлевих масок, що теж можна купити в аптеках «Фармації». Також Київ отримав 100 тисяч одноразових масок від соціально-відповідального бізнесу. Їх передали медикам, поліції, рятувальникам та працівникам комунальних служб», - повідомив Кличко.

Сьогодні в мережі аптек «Фармація» в наявності: марлеві маски – майже 56 тисяч, одноразові – 443 тисячі. А також – рукавички та дезінфектори в достатній кількості.

«Отримав Департамент охорони здоров’я і медичні маски різного ступеня захисту. З Державного резерву України та від Благодійного фонду «Корпорація монстрів». Усього понад 526 тисяч штук. Ці засоби індивідуального захисту розподілені у Центри первинної медико-санітарної допомоги, стаціонари та пологові будинки міста», - розповів Кличко.

Нагадаємо, станом на ранок 22 квітня, у Києві підтверджено 989 випадків Covid-19. Такі дані оприлюднив Центр громадського здоров’я України. Таким чином, за добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 97 осіб.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль виокремив три рівні карантину та розповів про особливості кожного з них.

Столична влада розробила першочергові кроки з послаблення обмежень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: