Поліція розслідує загибель дитини від удару струмом на залізниці у Києві

Поліція розслідує загибель дитини від удару струмом на залізниці у Києві

Під час прогулянки хлопчик заліз на вагон потяга, де був уражений струмом

Столичні правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі дитини від удару струмом на залізниці біля станції метро «Берестейська» у Києві. Про це повідомила прес-служба поліції Києва. 

«До чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Радищева на вагоні дитину вдарило електрострумом. На місце події виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції, працівники сектору ювенальної превенції та медики. Опитавши друга загиблого хлопчика, правоохоронці встановили, що вони гуляли біля залізничних колій, коли товариш вирішив залізти на дах вагона. У результаті дитину вдарило електрострумом, від отриманих травм хлопчик помер на місці», - йдеться в повідомленні.

За даним фактом слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією – нещасний випадок.

Для недопущення таких випадків поліцейські закликають батьків приділяти більше уваги дітям і цікавитися, як вони проводять дозвілля.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: