Профільний комітет Ради підтримав забудову території університету, який очолює кум Табачника

Профільний комітет Ради підтримав забудову території університету, який очолює кум Табачника
На території університету мають звести 13 житлових будинків
фото: pk.nau.edu.ua

На території Національного авіаційного університету у Києві збудують 13 житлових будинків, при цьому тут не збудують жодного стадіону чи нового гуртожитку для студентів. Про це написав народний депутат Роман Грищук у своєму Телеграм-каналі.

За його словами, керівництво вишу надало документ, згідно з яким на території НАУ збудують: три будинки на 25 поверхів, два будинки на 16 поверхів, сім будинків на дев’ять поверхів, один будинок на шість поверхів та наземний паркінг. При цьому тут не згадується про будівництво корпусу університету, гуртожитку чи стадіону. «Або хоча б чогось мінімально пов'язаного з освітою та наукою», – зазначив нардеп.

Нагадаємо, раніше ректор Національного авіаційного університету Максим Луцький пообіцяв перетворити виш на «університет майбутнього» за рахунок коштів інвесторів та бізнесу.

Він також повідомив, що, за словами ректора НАУ Максима Луцького, профільний комітет Ради підтримав забудову території ВНЗ.

До слова, ще у вересні минулого року «Главком» писав, що територію університету, який очолює кум Табачника, можуть забудувати висотками.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: