Школи і дитсадки у Києві можуть закрити через снігопад

Школи і дитсадки у Києві можуть закрити через снігопад
Роботу столичних шкіл можуть тимчасово припинити

Снігопад може тривати до п'ятниці, а приріст покриву може досягти 20 см і більше

Столична влада допускає припинення роботи шкіл і дитячих садів через погіршення погоди 13 грудня. Про це під час брифінгу повідомив заступник голови Київської міської держадміністрації Петро Пантелеєв.

«Таке рішення поки що не приймалося. Ми постійно моніторимо погодні умови. Як бачимо, у нас зараз критичної ситуації поки немає, але такі рішення можливі», - сказав він.

Пантелеєв додав, що, згідно з прогнозами погоди, снігопад може продовжитися до п'ятниці, а приріст сніжного покриву може досягти 20 см і більше.

Нагадаємо, за інформацією Українського гідрометцентру, 12-13  грудня у Києві очікується сильний сніг, приріст якого становитиме 13-18 см, хуртовини, пориви вітру 15-18 м/с, на дорогах ожеледиця. Такі погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на автомобільних дорогах та вулицях (2 рівень загрози «жовтий»).

Влада Києва закликає водіїв не користуватися приватними автомобілями 12 та 13 грудня у зв’язку із прогнозованими снігопадом та хуртовиною, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки та не спричиняти заторів на автошляхах столиці.

На столичних вулицях працює спецтехніка Київавтодору.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: