У Кличка повідомили, коли обмежать в’їзд вантажівок до Києва

У Кличка повідомили, коли обмежать в’їзд вантажівок до Києва
У разі посилення снігопаду в'їзд вантажівок до столиці буде обмежено

Представник міської влади попередив водіїв вантажного транспорту про можливе закриття в’їзду в Київ

Комунальні й рятувальні служби міста приведені у готовність, розташовані відповідно до планів та готові працювати у складних погодних умовах. У разі посилення снігопаду із 16:00 буде обмежений в’їзд до міста великогабаритного транспорту. Про це сьогодні під час прес-брифінгу заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він подякував усім водіям, хто скористався сьогодні громадським транспортом і закликав завтра також утриматися від поїздок на власних авто. Представник міської влади попередив водіїв вантажного транспорту про можливе закриття в’їзду в місто сьогодні із 16:00 для великогабаритного транспорту

«Ми плануємо зробити таке обмеження перед піковим вечірнім часом для того, щоб забезпечити нормальне функціонування міста і нормальне пересування дорогами. Також попереджаємо про те, що ми за допомогою евакуаторів будемо переміщувати автомобілі, що будуть припарковані неправильно або заважатимуть роботі комунальної техніки», – сказав він.

Посадовець нагадав усім балансоутримувачам територій, не лише комунальних, а й іншої форми власності, про необхідність вчасно розчищати сніг та кригу.

«Інспекторська служба міста (у складі близько ста осіб) зараз відпрацьовує превентивні заходи – попередження, а вже потім буде накладати штрафи на тих, хто не забезпечує прибирання снігу, буруль тощо», – зауважив Пантелеєв.

За прогнозом Укргідрометцентру, снігопад може продовжуватися до п’ятниці, а приріст снігового покриву може становити до 20 см. Очікується хуртовина, пориви сильного вітру та ожеледиця.

Нагадаємо, за інформацією Українського гідрометцентру, 12-13  грудня у Києві очікується сильний сніг, приріст якого становитиме 13-18 см, хуртовини, пориви вітру 15-18 м/с, на дорогах ожеледиця. Такі погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на автомобільних дорогах та вулицях (2 рівень загрози «жовтий»).

Влада Києва закликає водіїв не користуватися приватними автомобілями 12 та 13 грудня у зв’язку із прогнозованими снігопадом та хуртовиною, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки та не спричиняти заторів на автошляхах столиці.

На столичних вулицях працює спецтехніка Київавтодору.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: