Сніг у Києві вивів на дороги майже 400 одиниць прибиральної техніки (фото)

Сніг у Києві вивів на дороги майже 400 одиниць прибиральної техніки (фото)
Автодорівці проводять прибирання тротуарів та зупинок громадського транспорту
Фото: Київавтодор

Дорожники проводять механізоване та ручне прибирання тротуарів та проїжджої частини

Столичні автодорівці продовжують роботи з зимового утримання вулично-дорожньої мережі. 383 одиниці снігоприбиральної і допоміжної техніки та бригади з ручного прибирання чергують сьогодні у столиці. Про це повідомляє прес-служба комунальної корпорації «Київавтодор».

«Підприємства «Київавтодор» уважно слідкують за змінами погодних умов та відповідно до актуальної синоптичної ситуації вживають всіх необхідних заходів для забезпечення безпечного пересування киян і гостей столиці містом», - зазначили у корпорації.

Повідомляється, що сьогодні ще на світанку підприємствами «Київавтодору» було проведено превентивну обробку мостів, шляхопроводів, спусків, підйомів, вулиць, якими курсують маршрути громадського транспорту та інших аварійно-небезпечних ділянок вулично-дорожньої мережі.

Паралельно з обробкою протиожеледними матеріалами дорожнього покриття дорожники проводили механізоване та ручне прибирання тротуарів та зупинок громадського транспорту, які знаходяться на утриманні підприємств «Київавтодору».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: