У Києві через снігопад громадський транспорт курсує не за графіком

У Києві через снігопад громадський транспорт курсує не за графіком
Через погіршення погодних умов на столичних дорогах спостерігається скупчення транспорту

Введено оперативне положення для автобусів, тролейбусів та трамваїв

У Києві у зв’язку з погіршенням погодних умов громадський транспорт курсує без дотримання графіку. Про це повідомила прес-служба комунального підприємства «Київпастранс».

«З 14 год. у зв'язку із погіршенням погодних умов та скупченням транспорту введено оперативне положення для автобусів, тролейбусів та трамваїв - транспорт курсує без дотримання графіку», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 12-13  грудня у Києві очікується сильний сніг, приріст якого становитиме 13-18 см, хуртовини, пориви вітру 15-18 м/с, на дорогах ожеледиця. Такі погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на автомобільних дорогах та вулицях (2 рівень загрози «жовтий»).

Влада Києва закликає водіїв не користуватися приватними автомобілями 12 та 13 грудня у зв’язку із прогнозованими снігопадом та хуртовиною, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки та не спричиняти заторів на автошляхах столиці.

На столичних вулицях працює спецтехніка Київавтодору.

Комунальні й рятувальні служби міста приведені у готовність, розташовані відповідно до планів та готові працювати у складних погодних умовах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: