Сьогодні у Києві шукали вибухівку одразу у двох судах

Сьогодні у Києві шукали вибухівку одразу у двох судах
Господарський суд Києва
Фото: Київ оперативний

Жодних вибухових речовин та небезпечних предметів у будівлях не виявлено

Сьогодні, 11 липня, до поліції надійшла інформація про закладену вибухівку у приміщеннях судів, розташованих на вулиці Московській (Київський апеляційний адміністративний суд) та Богдана Хмельницького (Господарський суд Києва).

На місця подій негайно виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група, спеціалісти вибухотехнічної служби, кінологи та рятувальники. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Правоохоронці провели евакуацію, ретельно оглянули будівлі та прилеглу до них територію. Перевірка судових установ завершена. Жодних вибухових речовин та небезпечних предметів не виявлено.

Відомості належним чином зареєстровано у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського та Шевченківського управлінь поліції.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що до Київського апеляційного адміністративного суду надійшло анонімне повідомлення про замінування будівлі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: