Спроба №2: Київ знову оголосив тендер з будівництва метро на Виноградар

Спроба №2: Київ знову оголосив тендер з будівництва метро на Виноградар
Київський метрополітен

Всі будівельні роботи мають бути завершені до кінця жовтня 2021 року

Комунальне підприємство «Київський метрополітен» 10 вересня оголосило тендер на будівництво дільниці Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції «Сирець» до житлового масиву Виноградар (І черга будівництва).

Очікувана вартість будівництва становить 5,99 млрд грн, повідомляється у системі ProZorro.

Відповідно до затверджено проекту КМДА, нова ділянка лінії метрополітену складатиметься із двох станцій - «Мостицької» та «Проспекту Правди», а також із ділянки вилочного відгалуження у бік станції «Виноградар». Загалом планується прокласти 3,70 км ліній. Пропускна спроможність цієї ділянки метрополітену становитиме 40 пар поїздів на годину.

Проект буде реалізований до кінця жовтня 2012 року за рахунок коштів місцевого бюджету.

Початок аукціону відбудеться 16 листопада цього року.

Нагадаємо, що КП «Київський метрополітен» 5 вересня довелося скасовувати раніше оголошений тендер з будівництва метро на Виноградар через неможливість усунення порушень, що виникли через виявлені порушення законодавства з питань публічних закупівель. На тендер прийшли три компанії: ТОВ «Будівельна Компанія «Адамант» (Мукачеве), ПАТ «Київметробуд» і ПрАТ «Інтербудтонель» (Київ). Однак замовник допустив до самого аукціону лише дві столичні фірми. При цьому, у процесі вивчення документації учасників було виявлено певні невідповідності у «Київметробуду», що потягнуло за собою відміну тендера.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: