Стало відомо скільки доведеться викласти за оренду квартири в столиці

Стало відомо скільки доведеться викласти за оренду квартири в столиці

Бюджетне житло в Києві обійдеться, в середньому, від 5-6 тис. грн, а найбільш дорогі апартаменти - в 60 тис. грн на місяць.

Ріелтори стверджують, що в серпні 2016 року зросли на 20% порівняно з липнем кількість угод по здачі житла в оренду і рівень витрат на оренду. Все орендоване житло можна умовно розділити на 4 цінові категорії.

1. До $ 500 в місяць (56% від загального обсягу орендованого житла). За 5-6 тис. грн реально зняти 1-2-кімнатну квартиру з гарним ремонтом, меблями і побутовою технікою в різних районах міста - Печерському, Дніпровському, Дарницькому, Оболонському, Подільському, Шевченківському та Голосіївському. Самим бюджетним варіантом, орендованим у серпні, стало нежитлове приміщення, площею 19 кв. м без ремонту, на вулиці Кулібіна в Святошинському районі за 2,5 тис. грн в місяць.

2. $ 500 - 1 тис. в місяць (33% всіх угод серпня). Фаворитами в цій категорії стали дво- і трикімнатні квартири в Голосіївському, Дарницькому Печерському, Оболонському та частково в Солом'янському районі. Наприклад, "трійка" на вулиці Раїси Окіпної в Дніпровському районі в новому будинку, площею 107 кв. м, панорамний, з двома спальнями та санвузлами, кухнею-їдальні, вбиральні, якісним ремонтом і меблями була Сзданіе в серпні за 10 тис. грн в місяць.

Також у серпні ріелтори фіксували поодинокі угоди в сегменті заміської нерухомості. У селі Гореничі Києво-Святошинського району орендували будинок площею 170 кв. м, готовий до проживання, з гаражем на два авто, за 17,5 тис. грн місяць.

3. $ 1 тис. до $ 2,5 тис. в місяць (11% орендованого житла). Це переважно - квартино в Печерському (70%), Голосіївському, Подільському та Шевченківському районах. Так, на бульварі Лесі Українки в Печерському районі орендували однокімнатну квартиру в новому будинку, площею 55,8 кв. м, з авторським ремонтом і всім необхідним для життя за 25 тис. грн в місяць.

4. $ 2,5 Більше тис. в місяць. Найдорожчою квартирою серпня (57,5 тис. Грн в місяць) стала двокімнатна квартира площею 80 кв. м на вулиці Бусловський (Струтинського) в Печерському районі, з авторським ремонтом, технікою і меблями преміум-класу, з можливістю реєстрації в квартирі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: