Столичні рятувальники дезінфікували будинки, де виявлені випадки Covid-19 (фото)

Столичні рятувальники дезінфікували будинки, де виявлені випадки Covid-19 (фото)
Рятувальники дезінфікують лише під'їзди, сходові клітини, ліфтові шахти, оглядові майданчики будинку, а також вхідні двері квартир
Фото: ДСНС

За чотири дні рятувальники продезінфікували 46 об'єктів

У рамках боротьби з поширенням коронавірусної інфекції столичні рятувальники проводять дезінфекцію у житлових будинках, де перебували люди з підозрою на Covid-19.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Києві.

Протягом чотирьох днів рятувальники, згідно з наданим переліком від штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Київської міської державної адміністрації, в спеціальних захисних костюмах продезінфікували загалом 46 об'єктів у Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Печерському, Солом'янському, Святошинському та Шевченківському районах столиці загальною площею близько 15 тис. кв. м.

Для дезінфекції використовували спеціальний хлорвмісний розчин, котрий вбиває грамнегативні і грампозитивні бактерії, патогенні дерматофіти та віруси, в тому числі й вірус Covid-19.

Головне управління ДСНС України у Києві повідомляє, що такі заходи проводяться лише за наданими адресами від штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації КМДА. Рятувальники дезінфікують лише під'їзди, сходові клітини, ліфтові шахти, оглядові майданчики будинку, а також вхідні двері квартир та не заходять у помешкання.

Нагадаємо, 7 квітня мер Києва Віталій Кличко повідомив про 279 підтверджених випадків захворювання на Covid-19 у Києві. 

Згідно з даними Центру громадського здоров’я України, станом на ранок 7 квітня, у Києві 253 лабораторно підтверджених випадки Covid-19, з них чотири летальних.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: