Столичних активістів «Автомайдану» викликали на допит до Нацполіції

Столичних активістів «Автомайдану» викликали на допит до Нацполіції

Акція «Автомайдану» проти Луценка, 9 грудня 2017 року

Активісти пов’язують повістки з акцією «Автомайдану» біля будинку генпрокурора Юрія Луценка з вимогою його відставки

Двоє учасників київського «Автомайдану» отримали повістки із запрошенням з'явитися до Головного слідчого управління Національної поліції для участі у слідчих діях.

Про це повідомляє «Автомайдан» у Facebook.

«До речі, повістки автомайданівцям були виписані з порушенням закону без зазначення процесуального статусу, в якому вони перебувають як викликані особи», — йдеться у повідомленні.

Активісти пов’язують повістки з акцією «Автомайдану» біля будинку генпрокурора Юрія Луценка з вимогою його відставки.

«Здається, генпрокурору акція не дуже сподобалася і тепер він намагається будь-якими методами нам помститися», — заявили автомайданівці.

Нагадаємо, 9 грудня у Києві стартувала акція «Автомайдану» під назвою «Ковдра для генпрокурора». Біля парку Пушкіна на проспекті Перемоги зібралися понад 80 авто, які рушили в напрямку помешкання генпрокурора. За даними організаторів, в акції беруть участь близько 200 автівок.

Пізніше активісти приїхали під будинок Луценка

Речниця генерального прокурора Юрія Луценка Лариса Сарган виявила здивування акцією «Ковдра для генпрокурора». Вона відзначила, що захід відбувається у той час коли, генеральний прокурор знаходиться на нараді з питання звільнення українських заручників, які перебувають на території ОРДЛО.

Луценко підтвердив, що під час акції під своїм будинком під Києвом він знаходився на нараді щодо обміну українських військовополонених. За його словами, він «спокійно» відноситься до акції, але відмовився від подарунку антикорупціонерів у вигляді картатої ковдри.

До активістів ніхто не вийшов і вони роз’їхалися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: