Російський танк серед капусти: мережу вразили фото з Київщини

Російський танк серед капусти: мережу вразили фото з Київщини
Російський танк виконує функцію клумби
фото: Luydmila Nishenko

Жителька селища на Київщині вирішила не прибирати російський танк зі свого городу

Після визволення від російських військ на Київщині залишилося чимало розбитої техніки окупантів. Один із таких спалених російських танків не став на заваді мешканці Великої Димерки, яка поставила собі за мету виростити цього року овочі. Відповідні фото оприлюднено у місцевій Facebook-спільноті.

Жителька селища Велика Димерка знайшла на своєму городі спалений ворожий танк, який тепер слугує клумбою, а поряд з танком росте капуста.

«Прикидала земелькою танчик в городі, квітами обсадила і сказала: «Танк не забирайте до осені! Тільки після того, як викопаю картоплю і зріжу капусту!» – розповіла жінка.

Такий підхід характеризує відмінності в менталітеті та способі життя українців і росіян – війна війною, а город посадити треба.

Нагадаємо, триває 147-ма доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Українські воїни успішно відбили штурмові дії ворога в районі Богородичного. Штурмові дії в районах Григорівки та Спірного також закінчились для ворога втратами та відступом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: