У Борисполі патрульні затримали п’яного водія позашляховика, який втік з місця ДТП

У Борисполі патрульні затримали п’яного водія позашляховика, який втік з місця ДТП
На позашляховику патрульні виявили механічні пошкодження, які можуть мати причетність до ДТП
Фото: Патрульна поліція Борисполя

Драгер показав наявність алкоголю в крові 2,56 проміле

Бориспільські патрульні затримали водія позашляховика в стані алкогольного сп’яніння, який зник з місця пригоди. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Борисполя.

24 грудня патрульним надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих на вулиці Київський Шлях. Прибувши на місце події, поліцейські зустріли заявника, який повідомив, що його автомобіль Subaru зачепив водій іншого транспортного засобу. Внаслідок удару була пошкоджена задня ліва частина бампера авто. Після скоєного невідомий зник із місця ДТП.

«Буквально через півгодини охоронці порядку помітили та зупинили позашляховик. На цьому транспортному засобі патрульні виявили механічні пошкодження, які можуть мати причетність до згаданої автопригоди. За кермом автомобіля Mitsubishi перебував 45-річний чоловік. Під час бесіди з водієм поліцейські виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Прилад «Драгер» показав наявність алкоголю в крові 2,56 проміле при допустимій нормі 0,2 проміле», - йдеться в повідомленні.

На водія складено протоколи за ст.124 КУпАП (скоєння ДТП) ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння), ст.122-4 КУпАП (залишення місця ДТП), постанова за ч.1 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом без відповідних документів).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: