У «Борисполі» затримано священнослужителя з Афону з трьома паспортами (фото)

У «Борисполі» затримано священнослужителя з Афону з трьома паспортами (фото)
На священнослужителя складено адміністративно-процесуальні документи та поінформовано представників Національної поліції
Фото: Держприкордонслужба

Священнослужитель є громадянином України та має ще паспорт громадянина РФ і підроблений паспорт громадянина Болгарії

У четвер, 8 листопада, в Міжнародному аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили громадянина Ірану, який прямував транзитом до Туреччини, використовуючи частково підроблений документ громадянина Італії.

Як з’ясували правоохоронці згодом, чоловік планував потрапити не до Туреччини, а до Німеччини за допомогою ще одного посадкового талону. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Другий випадок використання підробленого документа був зафіксований годиною пізніше, під час оформлення пасажирів рейсу «Стамбул - Київ». На контроль правоохоронцям один із подорожуючих надав паспортний документ громадянина Болгарії, який містив ознаки часткової підробки. Пізніше було встановлено, що особа є громадянином України та має ще паспорт громадянина Російської Федерації. Чоловік є священнослужителем, раніше проживав та проводив церковне богослужіння на горі Афон. Підроблений паспорт йому був потрібний для безперешкодного проживання в країнах ЄС.

Громадянина Ірану повернуто зворотним рейсом, а на священнослужителя складено адміністративно-процесуальні документи та поінформовано представників Національної поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: