У Броварах уже четверо хворих на коронавірус

У Броварах уже четверо хворих на коронавірус

Хворий чоловік знаходиться на самоізоляції

7 квітня, за результатами лабораторних досліджень, у Броварах виявлено ще один випадок захворювання на коронавірус. Про це повідомив мер м. Бровари Ігор Сапожко на своїй сторінці у Facebook.

Таким чином, кількість хворих на Covid-19 у Броварах зросла до чотирьох осіб.

«За результатами ПЦР-дослідження підтвердився ще 1 випадок інфікування на коронавірус в Броварах у чоловіка, 1960 р.н. Його стан задовільний, він знаходиться на самоізоляції вдома під контролем сімейного лікаря та не потребує госпіталізації», - написав мер.

Він додав, що чоловік проживає в приватному секторі, за місцем проживання проведена дезінфекція. Наразі триває епідрозслідування для встановлення контактних осіб.

Нагадаємо, станом на ранок 7 квітня, у Київській області офіційно підтверджено захворювання на коронавірус у 97 людей. З них 3 у м. Бровари і 2 у Броварському районі (с. Зазим’я).

Станом на 9:00 7 квітня в Україні 1462 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 45 летальних, 28 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 143 нові випадки.

7 квітня мер Києва Віталій Кличко повідомив про 279 підтверджених випадків захворювання на Covid-19 у Києві. 

Згідно з даними Центру громадського здоров’я України, станом на ранок 7 квітня, у Києві 253 лабораторно підтверджених випадки Covid-19, з них чотири летальних.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: