У Броварах з'явиться більше перехресть із круговим рухом

У Броварах з'явиться більше перехресть із круговим рухом

Місцева влада підтвердила проект щодо облаштування кругового руху на броварських перехрестях

Про це зазначила на свої сторінці у Facebook Олександра Дудар, яка навесні цього року подала відповідну петицію на сайті Броварської міськради.

Як повідомляється у дописі, 12 вересня пані Дудар отримала від броварського виконкому відповідь про те, що зміна схеми організації дорожнього руху на перехрестях міста включено до «Програми капітального ремонту, утримання об’єктів житлового фонду та благоустрою міста Броварів на 2017—2021 роки». На даний час укладається договір з підрядною організацією на виконання відповідних робіт.

Нагадаємо, у травні місяці на порталі електронних петицій було створено електронне звернення від броварчанки Олександри Дудар про облаштування кругового руху на перехрестях міста. Ця петиція за добу набрала 65 голосів, а невдовзі й всі необхідні 250.

20 червня виконком розглянув петицію та доручив Управлінню ЖКХ вивчити питання щодо можливості облаштування кругового руху на перехрестях вул.Гагаріна — вул.Київська — вул.В.Чорновола, вул.Короленка -вул.Київська — вул.Симоненка, вул.С.Петлюри — вул.Київська  — вул.Чубинського і долучити проектантів і експертів для розробки відповідних проектів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: