У Дарницькому районі стався розбійний напад зі стріляниною

У Дарницькому районі стався розбійний напад зі стріляниною

Правоохоронці з'ясовують обставини справи

Попередньо встановлено, що троє зловмисників, намагаючись відібрати у 28-річного місцевого мешканця гроші, поранили його у живіт із травматичної зброї. Зусилля поліцейських спрямовані на затримання нападників.

Про це інформує Національная поліція, повідомляє «Главком».

«Сьогодні о 12:13 на спецлінію 102 надійшла інформація, про стрілянину на вулиці Сімферопольській. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Дарницького та Головного управлінь поліції.», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, за попередньою інформацією: після обміну валюти, виходивши із автомобіля «Лексус», у 28-річного місцевого мешканця троє осіб у масках на обличчі намагалися відібрати тисячу доларів США, вистріливши йому у живіт травматичним пістолетом. Потерпілого із непроникаючим пораненням правого боку забрала «швидка»: його життю нічого не загрожує. Зловмисники втекли з місця невідомим автомобілем.

Інформація про подію належним чином зареєстрована до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень Дарницького управління поліції, вирішується питання про правову кваліфікацію події.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: