У Дніпровському районі столиці збудуть мережу зовнішнього освітлення прибудинкової території

У Дніпровському районі столиці збудуть мережу зовнішнього освітлення прибудинкової території

Відповідне розпорядження КМДА підписав Київський міський голова Віталій Кличко

Комунальному підприємству доручено у встановленому порядку отримати вихідні дані для проектування, визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації для виконання робіт та забезпечити розроблення і затвердження проектної документації. 

Замовником робіт визначено КП «Київміськсвітло».

Важливо зазначити, що під час укладання договорів підряду на виконання робіт замовників зобов’язано передбачити умови щодо надання гарантії якості будівельними організаціями та встановлення гарантійних термінів експлуатації не менше 10 років.

Фінансування робіт здійснюватиметься в межах показників, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва. Орієнтовна кошторисна вартість будівництва об’єкта складає 1,1 млн грн.

Житлові будинки від просп. Павла Тичини, 11 до просп. Павла Тичини, 13  збудовано у 70-х роках, а зовнішнє освітлення прибудинкових територій за вказаними адресами взагалі відсутнє.

Будівництво мережі зовнішнього освітлення покращить комплексний благоустрій прибудинкової території та підвищити якість зовнішнього освітлення у вечірній та нічний час на зазначених вулицях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: