У Києві активісти зірвали збори партії, яку пов’язують зі «справою Бабченка»

У Києві активісти зірвали збори партії, яку пов’язують зі «справою Бабченка»
Активісти побили заступника голови партії «Розумна сила» Олександра Савченка

«С14» зірвали захід політичної партії «Розумна сила»

У Києві 6 липня до будівлі Торгово-промислової палати України прийшли представники націоналістичної організації «С14» з метою зірвати захід.

Вони зірвали захід політичної партії «Розумна сила», який назвали «проросійким шабашем».

«Ця політсила - солянка колишніх нереформованих ментів та сепарів, які причетні до розгону Майдану, постачання тітушок та розпалювання війни на Сході. Члени партії дуже люблять кататись до Москви. Герман (підозрюваний у справі Бабченка) підтверджує, що передавав їм кошти з РФ», - повідомили в організації «С14».

На фото – побитий активістами заступник партії Олександр Савченко. Як стверджують націоналісти, усі інші втекли.

Членами партії «Розумна сила», на адресу якої лунали звинувачення у фінансуванні з боку Кремля і яку пов’язують зі «справою Бабченка», здебільшого є колишні міліціонери та прокурори-вихідці з Донбасу, які можуть мати зв’язки з посадовцями-втікачами з команди Януковича.

Увагу журналістів на склад партії звернув високопосадовець одного з правоохоронних органів, який добре обізнаний у «справі Бабченка». Так, підозрюваний у замаху на Бабченка Борис Герман підтвердив, що домовлявся з людьми з РФ про терористичну діяльність. Зокрема, він заявив, що гроші з Росії так званий фонд Путіна перераховував на адресу партії «Розумна сила».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: