У Києві ожеледиця: водіям і пішоходам радять рухатися «у сто разів повільніше»

У Києві ожеледиця: водіям і пішоходам радять рухатися «у сто разів повільніше»
На столичних вулицях ожеледиця

У столиці сьогодні будуть утримуватися складні погодні умови

У п’ятницю, 2 березня, у Києві прогнозується сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі -12...-14 градусів, вдень -7...-9°. Про це інформує Укргідрометцентр.

Як повідомила синоптик Наталка Діденко, у столиці України сьогодні будуть утримуватися складні погодні умови. Причина в тому, що Київ знаходиться наразі в епіцентрі циклону.

Синоптик радить водіям та пішоходам рухатися обережно і «в сто разів повільніше», людям із серцево-судинними недугами, малюкам та людям похилого віку без особливої потреби старатися не виходити на вулицю.

«Враховуючи поєднання низької температури повітря та сильних снігопадів - усім киянам краще перебувати в приміщеннях, або з можливістю швидко десь забігти і відігрітися. Про автомобілі - самі розумієте. Їх доведеться довго відчищати чи відкопувати. Тому краще залиште їх в безпечному місці», — говорить Діденко.

Вона зазначила, що 2 березня у столиці відбудеться послаблення опадів, але 3 березня в Україну знову ввірветься черговий активний циклон.

Як повідомлялося, 28 лютого у Києві почався сильний снігопад. Станом на ранок четверга, у столиці випало 20 см снігу. У зв'язку з цим у графіку руху громадського транспорту відбулися зміни, людям доводилося штурмувати тролейбуси та автобуси.

Комунальники працюють у посиленому режимі та наполегливо просять власників транспортних засобів не залишати автівки обабіч вулиць і доріг, щоб не заважати спецтехніці оперативно прибирати проїзні частини від снігу.

Через сильний снігопад у столиці у четвер вранці зупинився рух на лінії швидкісного трамвая

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: