У Києві пасажир Skoda, що збила чоловіка, кидався на журналістів (відео)

У Києві пасажир Skoda, що збила чоловіка, кидався на журналістів (відео)
Пішохід перебігав дорогу у недозволеному місці і потрапив під колеса автівки
Фото: Інформатор

Неадекватний пасажир автомобіля накинувся на знімальну групу

На Окружній дорозі у Києві біля торгового центру «Аракс» сталася ДТП: автомобіль Skoda збив чоловіка, який переходив дорогу.

На місце приїхала бригада швидкої допомоги і патрульна поліція. Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією, Skoda рухалася з боку Жулянського мосту в напрямку Теремків. За словами патрульних, пішохід хотів перебігти дорогу перед автомобілем в недозволеному місці. Водій не встиг зреагувати і збив чоловіка.

Знімальній групі Інформатора став погрожувати пасажир Skoda, який, попередньо, знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Чоловік перешкоджав журналістській діяльності, погрожував фізичною розправою та мав намір пошкодити обладнання. Крім цього, вони з водієм закривали двері в кареті швидкої допомоги, де в цей момент надавали допомогу потерпілому, чим заважали роботі медиків.

Всі загрози чоловік озвучував прямо в присутності двох патрульних, які ніяк на це не реагували.

Пізніше неадекватний пасажир автомобіля напав на оператора і вдарив по камері, після чого журналісти були змушені застосувати в цілях самооборони перцевий балон.

Як повідомлялося, 4 листопада в Києві на перехресті проспекту Лобановського і вулиці Головка відбулася ДТП з постраждалими: зіткнулися Mitsubishi Lancer, Volvo V40, Renault Logan і Lanos.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: