У Києві перекрили канал поставки фальсифікованих ліків

У Києві перекрили канал поставки фальсифікованих ліків

Без контролю якості ввозилися лікарські засоби серцево-судинної, гормональної та онкологічної групи

Києві зупинили канал поставки фальсифікованих ліків на суму 3 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора.

За версією слідства, незареєстровані та неякісні лікарські засоби серцево-судинної, гормональної та онкологічної групи ввозились на територію України з приховуванням від митного контролю, а також без контролю якості та додержання температурного режиму транспортування, що могло потягнути негативні наслідки для здоров’я громадян.

«В результаті проведених санкціонованих обшуків за місцями зберігання контрафактної продукції та проживання фігурантів, вилучено понад 50 найменувань лікарських засобів на загальну суму понад 3 млн грн, комп’ютерну техніку адміністратора сайту та інші речові докази», - йдеться у повідомленні.

Наразі проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення всіх осіб, причетних до протиправної діяльності, та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, що вдень 23 березня стало відомо, що у Києві виявили ще чотири нові випадки захворювання на коронавірус. Двоє пацієнтів перебувають в Олександрівській лікарні, а двоє - на самоізоляції лікуються вдома під контролем лікарів.

Раніше МОЗ повідомляло, що в Україні офіційно підтверджено 73 випадки інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (25), Житомирській (2), Київській (5), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (2), Львівській (2), Тернопільській (1) областях і в Києві (29).

Також нагадаємо, що МОЗ закликає нардепів запровадити надзвичайний стан по всій країні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: