У Києві поліція відстежує порушників карантину за допомогою дронів (відео)

У Києві поліція відстежує порушників карантину за допомогою дронів (відео)
За допомогою безпілотних літальних апаратів, на яких встановлені гучномовці, поліцейські закликали громадян дотримуватися карантинних обмежень

Поліцейські запустили безпілотники над місцями, які важкодоступні для піших нарядів і автопатрулів

У Києві поліція почала контролювати дотримання карантинних заходів за допомогою дронів.

Про це поінформували в прес-службі Національної поліції України.

«Патрулювання правоохоронці провели в столиці на багатолюдних об’єктах. За допомогою безпілотних літальних апаратів, на яких встановлені гучномовці, поліцейські закликали громадян дотримуватися карантинних обмежень», – сказано в повідомленні.

Крім того, поліцейські запустили безпілотники над місцями, які важкодоступні для піших нарядів і автопатрулів, і «де всупереч правилам карантину можуть відпочивати громадяни».

Правоохоронці також провели «профілактичний рейд» на водних об’єктах Києва, під час якого патрулювали територію Оболонської набережної, Русанівської протоки та «Гідропарку».

Як відомо, в Україні зараз діють карантинні обмеження у зв’язку зі спалахом коронавірусу. Так, заборонено відвідувати парки, сквери, зони відпочинку, лісопаркові та прибережні зони (крім вигулу собак однією людиною і в разі службової необхідності). Також заборонено виходити на вулицю без документів, що засвідчують особу.

З 6 квітня заборонено перебувати в громадських місцях без одягнутих засобів індивідуального захисту – респіратора або маски (можна виготовленої самостійно).

Як повідомлялося, у Києві назвали райони з кількістю хворих на коронавірус. Найбільше нових випадків коронавірусу зареєстровано у Печерському районі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: