Кадиров придумав покарання для порушників карантину

Кадиров придумав покарання для порушників карантину
Чечня стала першим регіоном Росії, який повністю закрив в’їзд і виїзд через загрозу поширення коронавіруса

«Несправедливо карати всю сім’ю за помилку одного з родичів» – Кадиров

Глава Чечні Рамзан Кадиров придумав покарання для порушників режиму самоізоляції – він запропонував відправляти їх на сільськогосподарські роботи. Його слова передає портал «Чечня Сегодня».

На думку керівника регіону, несправедливо карати всю сім’ю за помилку одного з родичів, тому порушники будуть оплачувати борг перед суспільством інакше. «Йому не сиділося вдома, і він вийшов? Ну так нехай цілий день працює на поле і приносить користь. Ми знайдемо йому роботу. Нехай оре поля, сіє і вирощує», – сказав Кадиров.

За словами глави Чечні, порушники не повернуться додому до закінчення епідемії у всій Росії.

Кадиров неодноразово виступав з критикою порушників карантину. Глава Чечні шостого квітня похвалив силовиків за побиття порушника режиму самоізоляції і пообіцяв заохотити їх. «Мені краще одного вдарити, ніж тисячу чоловік поховати. Тому я приймаю жорсткі заходи. Кого треба, буду бити кийками. Кого треба, буду садити в тюрму, в підвал, але захищу свій народ», – сказав Кадиров.

Чечня стала першим регіоном Росії, який повністю закрив в’їзд і виїзд через загрозу поширення коронавіруса. Кадиров закликав жителів республіки повернутися на батьківщину до п’ятого квітня. Обмеження не торкнуться транспортних перевезень продовольства і медикаментів. Крім того, в республіці забороняють виходити ночами на вулицю. За словами Кадирова, це не комендантська година, а режим «стоп-рух».

За останніми даними, в Чечні виявлено 43 випадки зараження коронавірусом, три людини померли, 15 пацієнтів вилікувалися. Всього в Росії налічується 15 770 заражених.

Нагадаємо, кількість хворих на коронавірус у світі за станом на ранок 12 квітня складає 1 777 666 чоловік. Найбільше число хворих в США (майже 530 тис.), Іспанії (163 тис.) та Італії (152 тис.). У той же час у всьому світі від коронавірусу померли вже 108 867 людей. Понад 20 тис. померли в США, 19 468 – в Італії, 16 606 – в Іспанії. Від Covid-19 вже вилікувалися 404 372 людей. Найбільше в Китаї – 77 877, Іспанії – 59 109, Німеччині – 57 400.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: