У Києві пожежа заблокувала жителів багатоповерхівки

У Києві пожежа заблокувала жителів багатоповерхівки
Рятувальники евакуювали близько 30 мешканців будинку
Фото: Інформатор

Вогонь спалахнув у квартирі другому поверсі багатоповерхівки

У неділю, 27 січня, близько 22:00 в Подільському районі Києва сталася пожежа у квартирі в 9-поверховому будинку. Дим моментально затягнув під'їзд і заблокував людей в своїх квартирах.

У вогні постраждав чоловік з обмеженими можливостями. Про це повідомляє Інформатор.

Вогонь спалахнув у квартирі другому поверсі багатоповерхівки. У цей момент там спав співмешканець господарки, чоловік має інвалідність. Сусіди відчули запах диму, а вже через кілька хвилин вогонь охопив усе приміщення. Рятувальники витягли чоловіка з палаючої квартири і передали медикам. Попередньо, у нього невеликі опіки і отруєння димом.

Дим в лічені хвилини заполонив під'їзд і став потрапляти у квартири. Мешканці намагалися вийти на вулицю, але за їхніми словами, в під'їзді була нульова видимість, а дихати було неможливо. Частина людей вибралися самостійно, інших виводили пожежні. На вулицю евакуювали близько 30 людей, серед яких діти. За словами мешканців будинку, власниця згорілої квартири разом зі своїм співмешканцем регулярно випивали.

На місці події працювало 6 одиниць пожежної техніки, дві карети швидкої допомоги, рятувальники КАРС і патрульна поліція. Для ліквідації вогню було задіяно близько 20 чоловік особового складу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: