У Києві правоохоронці викрили організаторів «інтимного» бізнесу

У Києві правоохоронці викрили організаторів «інтимного» бізнесу
Поліція викрила організаторів «бізнесу» з надання секспослуг у Києві
Фото: Нацполіція

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років

На початку травня цього року за матеріалами Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми (ДБЗПТЛ) Національної поліції України слідчими було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України. Вказана стаття передбачає кримінальну відповідальність за сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією.

Під час досудового розслідування правоохоронці задокументували протиправну діяльність жителів Київської області. Зловмисники налагодили «бізнес» із надання послуг інтимного характеру за грошову винагороду. Діяли правопорушники на території Києва.

19 липня працівники Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми (ДБЗПТЛ) Національної поліції України спільно з колегами з підрозділів УБЗПТЛ Києва та Київської області припинили злочинну діяльність групи.

У рамках кримінального провадження поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання фігурантів – у Київській області, а також за місцем надання сексуальних послуг – у столиці. Речові докази вилучені.

Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу організатору злочинної діяльності. Санкція статті, що її інкримінують правопорушникам, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, правоохоронці затримали іноземця за звідництво в Одесі. Поліція задокументувала декілька епізодів протиправної діяльності зловмисника.

32-річний чоловік займався приватними перевезеннями, коли у нього виникла ідея незаконного заробітку. Іноземець вирішив за гроші організовувати зустрічі чоловіків, які прагнули вступити в інтимні стосунки, з дівчатами, які надавали послуги інтимного характеру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: