У Києві судитимуть молодиків, які облили зеленкою голову Вищої кваліфікаційної комісії суддів

У Києві судитимуть молодиків, які облили зеленкою голову Вищої кваліфікаційної комісії суддів
Двох виконавців та їх спільників затримали за місцем проживання
Фото: Нацполіція

Нападникам на Сергія Козьякова загрожує до 4 років позбавлення волі

Столичною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 4 осіб, які вчинили хуліганські дії відносно голови Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергія Козьякова. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Під процесуальним керівництвом прокурорів місцевої прокуратури зібрано достатньо доказів для обвинувачення зловмисників у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України (грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю (хуліганство), вчинене групою осіб.

За вчинене їм загрожує до 4 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 16 листопада на бульварі Тараса Шевченка на виході з готелю, де відбувався VII Судовий форум, чоловіки облили зеленкою голову Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергія Козьякова. 

Правоохоронцями були виявлені записи з камер відеонагляду, які зафіксували нападників та їх можливих спільників. У результаті оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили зображених на відео чоловіків. У їх помешканнях були проведені обшуки.

За словами одного із фігурантів, за напад на Козьякова їм заплатили 200 доларів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: