У Києві судитимуть сексуального маніяка

У Києві судитимуть сексуального маніяка
Затриманий - мешканець Київщини, 1995 року народження
Фото: Нацполіція

Матеріали кримінального провадження передані до суду

Столичні правоохоронці завершили досудове розслідування щодо молодика, який вчинив сексуальне насильство відносно двох жінок.

У березні поточного року до столичної поліції від місцевих мешканок надійшло два повідомлення про те, що на вулиці Академіка Глушкова до них із сексуальними домаганнями підбігав невідомий молодик, а коли жінки починали опиратися, він втікав.

Правоохоронці проводили комплекс оперативно-розшукових заходів з метою встановлення особи підозрюваного, повідомляє пресслужба поліції Києва.

Потерпілі надали прикмети фігуранта, за якими під час відпрацювання території району співробітники відділу кримінальної поліції затримали його.

«Ним виявився мешканець Київської області, 1995 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за угон автомобіля. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частинами першою та другою статті 153 (Сексуальне насильство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування наразі завершено. Голосіївський районний суд визначить зловмиснику покарання: йому загрожує до семи років ув'язнення», - розповів начальник Голосіївського управління поліції Владислав Іщенко.

Як повідомлялося, столичною прокуратурою повідомлено про підозру 49-річному чоловіку, який 5 квітня цього року зґвалтував молоду жінку в одному із санаторіїв на території Пущі–Водиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: