У Києві викрито черговий бордель, замаскований під масажний салон

У Києві викрито черговий бордель, замаскований під масажний салон
Організаторка притону орендувала квартиру на вулиці Закревського
Фото: Нацполіція

У квартирі троє дівчат надавали послуги еротичного масажу

Працівники управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції у Києві, співробітники Київської місцевої прокуратури №3 та слідчі Деснянського управління поліції припинили функціонування притону, замаскованого під масажний салон. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський, у салоні працювало троє жінок із Київської області, Росії та міста Херсон. Вартість послуги складала 300 грн. Робітниці отримували 40% від доходу. 

«Організаторка – 50-річна фастівчанка, яка орендувала квартиру на вулиці Закревського. Жінка-підприємець оформила масажний салон на свою доньку та щороку сплачувала мито державі. Клієнтів знаходили через інтернет-оголошення та через візитівки. Затримана раніше відбувала покарання за аналогічний злочин», - повідомив Косовський. 

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, правоохоронці провели обшуки за адресою борделю та проживання фігурантки, звідки вилучили гроші, мобільні телефони, комп'ютерну техніку та банківські картки. 

Організаторці злочинного бізнесу оголошено про підозру у скоєнні злочину. Їй загрожує до семи років позбавлення волі. 

Нагадаємо, нещодавно у столиці викрито два борделі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: