У Києві завершуються масштабні дорожні роботи (фотогалерея)

У Києві завершуються масштабні дорожні роботи (фотогалерея)
Автодорівці проводять ремонтні роботи на мосту Метро через Русанівську протоку
Фото: Київавтодор

Дорожники не припиняють дорожньо-будівельні роботи, які можна виконувати до першого снігу

Дорожньо-будівельний сезон 2018 року поступового завершується. Масштабні роботи з влаштування нового асфальтобетонного покриття на об’єктах дорожньої інфраструктури цьогоріч вже майже закінчені. Про це повідомляє прес-служба комунальної корпорації «Київавтодор».

«Проте, дорожники не припиняють дорожньо-будівельні роботи, які можна виконувати до першого снігу, зокрема на об’єктах реконструкції та капітального ремонту продовжуються роботи з прокладання інженерних мереж, влаштування основи дорожнього одягу, демонтажу та встановлення нового бортового каменю, ремонту тротуарів тощо», - йдеться в повідомленні.

Саме такі роботи наразі тривають на просп. Палладіна, вул. Сім'ї Кульженків, вул. Алматинській, просп. Правди, вул. Туполєва, мосту Метро через Русанівську протоку.

Крім того, дорожники завершують капітальний ремонт транспортної розв'язки на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри та Володимира Покотила, а також шляхопроводу на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела.

Як повідомлялося, шляхопровід у Солом'янському районі на перетині проспектів Комарова і Курбаса потребує капітального ремонту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: