У Кличка розповіли, коли у киян може з’явитися гаряча вода

У Кличка розповіли, коли у киян може з’явитися гаряча вода

10 жовтня може бути підписана мирова угода щодо боргів «Київенерго»

Народний депутат, радник мера Києва Дмитро Білоцерковець сподівається, що керівник «Нафтогазу» Андрій Коболєв 10 жовтня погодиться підписати мирову угоду з КМДА щодо боргів «Київенерго» і кияни через тиждень-півтора після цього зможуть отримати гарячу воду.

Про це він сказав в ефірі телеканалу «Київ».

«10 жовтня має бути судовий розгляд. Після цього 10 жовтня може бути підписана мирова угода. І все залежатиме від того, чи поставить пан Коболєв свій підпис під мировою угодою, чи ні. Знаєте, що мене лякає: чому він (Коболєв) цього не зробив ще у квітні, щоб місто могло спокійно підготуватися до опалювального сезону? Нічого нового ми в цій мировій угоді «Нафтогазу» не запропонували. Але тоді пан Коболєв не хотів підписувати. Сподіваюся, зараз він підпише», - зазначив Білоцерковець.

Він зазначив, що «після підписання мирової угоди потрібно ще п’ять днів, щоб угода вступила в дію, і після цього ще трохи потрібно часу на технічні питання (з налагодження подачі гарячої води і теплопостачання)», – повідомив Білоцерковець.

Нагадаємо, 11 вересня Київська міськрада ухвалила рішення, відповідно до якого комунальне підприємство «Київтеплоенерго» остаточно бере на баланс заборгованість компанії «Київенерго» за газ перед НАК «Нафтогаз України».

За рішення про успадкування заборгованості проголосувало 76 депутатів. Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що цей крок дасть змогу повернути в квартири киян гарячу воду, а комунальним службам - виконувати необхідні роботи, щоб не допустити зриву опалювального сезону в столиці.

Мер заявив, що гаряча вода у квартирах киян з'явиться до кінця вересня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: