У п’ятницю кияни можуть безкоштовно перевіритися на рак шкіри

У п’ятницю кияни можуть безкоштовно перевіритися на рак шкіри

19 квітня – Всесвітній день діагностування меланоми

У п’ятницю, 19 квітня, до Всесвітнього дня діагностування меланоми (рак шкіри) у столичній Клініці Спіженка пройдуть безкоштовні консультації лікаря онколога-дерматолога.

Консультувати пацієнтів буде лікар вищої кваліфікаційної категорії зі спеціальностей «Онкохірургія» і «Онкологія» з великим досвідом роботи в діагностиці та лікуванні пухлин шкіри, м'яких тканин, меланоми Євген Гірагосов, повідомляє lenta.ua.

Консультації онкодерматолога будуть проводитися 19 квітня з 10:00 до 17:00 в Центрі онкології «Клініка Спіженка» за адресою: Києво-Святошинський р-н, с. Капітанівка, вул. Соборна, 21.

Меланома - один з найагресивніших видів онкологічних новоутворень. Меланома має високу схильність до метастатичного процесу і низьку ефективність лікування, особливо на пізніх стадіях.
Саме тому дуже важливо стежити за станом шкіри і звертатися до лікаря при перших тривожних симптомах.

До слова, Державне підприємство «Державний будівельний центр Міністерства охорони здоров’я» 5 квітня оголосило тендер на реконструкцію і розширення Національного інституту раку на вул. Ломоносова, 33/43 у Києві очікуваною вартістю 2 млрд. 461 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: