У столичній маршрутці правоохоронці затримали серійних крадіїв (фото)

У столичній маршрутці правоохоронці затримали серійних крадіїв (фото)

Зловмисники спробували викрасти гаманець із сумки, а коли потерпіла їх викрила, вихопили його з рук і спробували втекти. Їх зупинили полісмени

На столичних Березняках, на вулиці Тичини, у салоні маршрутного таксі було дуже багато пасажирів. Цим скористалися двоє зловмисників: у тисняві один витягнув із жіночої сумочки гаманець і спробував передати напарнику. Їх дії помітили, і піднявся шум. Але чоловіки не звернули увагу на те, що їх викрили, і спробували втекти на найближчій зупинці.

Про це інформує прес-служба поліції Києва, повідомляє «Главком».

Працівники поліції не дали можливості чоловікам зникнути, і затримали їх із речовим доказом – гаманцем 44-річної киянки із грошима та банківськими картками.

«Цих зловмисників – 39-річного та 36-річного киян – за останні десять років ми затримуємо не вперше, але після покарання вони знову повертаються до криміналу. У їх «послужному» списку – кишенькові крадіжки у транспорті, зберігання наркотиків, нанесення легких тілесних ушкоджень і шахрайство. А у 2011 році старшого чоловіка звинувачували у скоєнні хуліганства. Тоді він зі спільником у маршрутному автобусі побив потерпілого, який помітив крадіжку і підняв галас», - розповів начальник оперативно-пошукового відділу карного розшуку Віталій Отрудько.

Слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції задокументувала правопорушення. Кримінальне провадження розпочали за ст. 186 (Грабіж) Кримінального процесуального кодексу України.

Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Чоловіків затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо їх арешту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: