У столичній підземці закрили нещодавно встановлені нові турнікети

У столичній підземці закрили нещодавно встановлені нові турнікети
Нові турнікети встановлено на станції метро «Площа Льва Толстого»
Фото: Київський метрополітен

Триває процес налаштування турнікетів

У київському метро на станції метро «Площа Льва Толстого» закрили нещодавно встановлені турнікети для безконтактних платежів. Пасажири знову проходять через старі турнікети. Виявилося, причина закриття пов'язана з процесом налаштування системи.

Про це в коментарі 44.ua повідомила радник глави комунального підприємства «Київський метрополітен» і начальник інформаційного центру Оксана Никифорук.

«Зараз на місці працюють фахівці, які продовжують процес налаштування турнікетів, оскільки потрібно і до банку підключитися, і щоб мережа була. А огородили пристрої з метою безперебійного їх налаштування і підключення. Найближчим часом їх відкриють», - розповіла представник метрополітену.

Зазначимо, що нові турнікети розроблені спеціально для пасажирів з банківськими картками. Поки що турнікети працюють в тестовому режимі і тільки на одній станції. Планується, що введення такого пристрою прискорить процес вилучення з обороту жетонів.

Нагадаємо, минулого тижня повідомлялося, що нові турнікети українського виробництва запускаються в тестовому режимі на станції метро «Площа Льва Толстого» у Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: