У столичній підземці зловили «на гарячому» крадія

У столичній підземці зловили «на гарячому» крадія
Правопорушником виявився киянин, 1986 року народження, якого уже затримували за вчинення квартирної крадіжки та пограбування
Фото: Нацполіція

Скориставшись тиснявою та неуважністю пасажирки, зловмисник витягнув з її сумки цінні речі

Оперативники викрили киянина, який у вагоні метро вкрав у дівчини гаманець. Подія трапилася під час руху у столичній підземці між станціями метро «Університет» і «Вокзальна».

Під час відпрацювання території київського метрополітену правоохоронці помітили чоловіка, який витягнув із сумки дівчини гаманець, повідомляє прес-служба столичної поліції.

Як розповів начальник оперативно-пошукового відділу столичної поліції Віталій Отрудько, коли електропоїзд зупинився на станції метро «Університет», незнайомець швидко вийшов із вагону. Однак оперативники одразу його зупинили та запросили до кімнати поліції.

«Під час поверхневого огляду у нього вилучили гаманець із грішми та банківськими картками. Правопорушником виявився киянин, 1986 року народження, якого уже затримували за вчинення квартирної крадіжки та пограбування», - повідомив він.

Слідчим відділом управління поліції в метрополітені розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Зловмисникові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Як повідомлялося, спецпризначенці затримали двох молодиків, які біля Паркового мосту у Печерському районі Києва пограбували 68-річного місцевого жителя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: