У столиці молодик із ножем і молотком ганявся за дітьми

У столиці молодик із ножем і молотком ганявся за дітьми

Завдяки оперативним і злагодженим діям правоохоронців та небайдужих громадян ніхто не постраждав

Поліцейські затримали у столиці чоловіка, який з ножем та молотком в руках переслідував неповнолітніх. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Подія трапилася 14 жовтня: близько 16-ї години до чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення про підозрілого чоловіка, який на вулиці Пітерській із ножем та молотком в руках переслідує неповнолітніх дівчат», - йдеться в повідомленні.

Прибувши на місце виклику, зі слів свідків поліцейські з’ясували: невідомий чоловік поблизу скверу чіплявся до неповнолітніх дівчаток, а згодом почав їх переслідувати. При цьому у руках він тримав ніж і молоток. За прикметами поліцейські разом із небайдужими громадянами затримали 36-річного чоловіка та доставили до управління поліції для подальшого з’ясування обставин та мотивів його поведінки.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому оголошена підозра. Зараз вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Фігурантові загрожує до семи років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: