У столиці відбудеться фестиваль «Китаївська фортеця»

У столиці відбудеться фестиваль «Китаївська фортеця»

У суботу, 7 жовтня, на Китаївському полі відбудеться історико-мистецький культурно-просвітницький фестиваль «Китаївська фортеця».

Для всіх охочих будуть відкриті майстер-класи, історична реконструкція зброї та одягу, літературна сцена, майданчик громадських ініціатив, концертна програма, творчі виставки, лекторій, екскурсії Китаївським комплексом, ярмарок.

Про це інформує прес-служба Голосіївської РДА, повідомляє «Главком».

Програма фестивалю також передбачає науково-практичну конференцію (6 жовтня), круглий стіл за участю науковців, громадських діячів і посадовців, прес-конференції, екскурсії Китаївським комплексом від науковців, лекторій, виставки, літературні читання.

Захід відбудеться за ініціативи ГО «Громада Китаєва» та місцевих ОСНів, представників Громадської ради в Голосіївській РДА, ГО «Українське товариство охорони пам’яток історії та культури», НПП «Голосіївський».

Місцева громада Голосіївського району спільно з ГО «Українське товариство охорони пам’яток історії та культури» наразі розробляють програму створення на базі пам’яток у Китаївському полі культурного резервату за прикладом європейських зразків.

Місце проведення: Китаївське поле (вул. Ягідна, напроти будинків 1-26).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: