У столиці відзначать четверту річницю Революції Гідності: план заходів

У столиці відзначать четверту річницю Революції Гідності: план заходів
Революція Гідності стала найбільш масовим протестним заходом в історії сучасної України

21 листопада у столиці вшанують подвиг учасників Революції Гідності

21 листопада у столиці вшанують подвиг учасників Революції Гідності і увічнять пам'ять Героїв Небесної Сотні. Для виконання Указу Президента України «Про відзначення в 2017 році Дня Гідності та Свободи», у столиці затверджено відповідний план заходів.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

В цей день передбачено проведення меморіальних, урочистих і культурних заходів, церемоній покладання квітів за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, духовенства, громадськості, учасників революційних подій в Україні в 2004, 2013-2014 років, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, у місцях, пов'язаних із зазначеними подіями, зокрема, на Алеї Героїв Небесної Сотні.

Також у пам'ять про загиблих Героїв Небесної Сотні відбудеться молодіжна хода (з 10:00 до 13:00), покладання квітів та запалення свічок на Алеї Героїв Небесної Сотні.

21 листопада у Національній музичній академії України ім. П. І. Чайковського відбудеться концертна програма з нагоди Дня Гідності і Свободи. Передбачено проведення мультимедійної презентації «Революції, що нас змінили« у Міській спеціалізованій молодіжній бібліотеці «Молода гвардія».

Будуть проведені тематичні громадські заходи на Софійській і Михайлівській площах і на Майдані Незалежності, вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Богдана Хмельницького до вул. Інститутській, на пішохідній частині). А в Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця» з 15 по 25 листопада буде проходити фотовиставка «Майдан - фортеця духу».

Варто зауважити, що у разі необхідності буде перекрито рух транспорту під час підготовки та проведення заходів і внесуть зміни в роботу міського пасажирського транспорту загального користування.

Нагадаємо, у центрі Києва, на алеї Героїв Небесної Сотні, до 4-ї річниці початку Революції Гідності засвітили Промені гідності.

До слова, радник президента США Дональда Трампа, колишній мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані 19 листопада прибув до Харкова з робочим візитом. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: