У суботу буде перекрито рух по Володимирській

У центрі Києва триватиме захід «Зустрічаємо День захисника України разом!»

У суботу, 13 жовтня, із 12:00 до 23:00 у парку імені Тараса Шевченка відбудеться патріотично-просвітницький захід «Зустрічаємо День захисника України разом!». Відповідну ініціативу Українського інституту національної пам’яті підтримано розпорядженням КМДА із метою вшанування мужності та героїзму захисників України, військових традицій і звитяг українського народу.

У зв’язку із цією подією 13 жовтня із 17:30 до 22:30 заборонять рух усіх видів транспорту на вулиці Володимирській – на відрізку від вулиці Льва Толстого до бульвару Тараса Шевченка. Буде змінено й маршрути наземного пасажирського транспорту, що проходять вулицями, де триватимуть урочистості.

Розпорядженням також передбачено, що монтаж конструкцій та необхідного обладнання здійснюватиметься із 08:00 12 жовтня, а демонтаж має завершитися до 08:00 14 жовтня.

Як повідомлялося, сьогодні, 12 жовтня, о 19:00 до Дня захисника України на Михайлівській площі відбудеться загальноміська акція з ушанування пам’яті захисників. Протягом акції молоді люди, волонтери, скаути, пересічні громадяни будуть запалювати свічки у пам’ять загиблих героїв, які захищали нас та нашу країну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: