Уродженець Донеччини пограбував у Києві квартиру французького дипломата

Уродженець Донеччини пограбував у Києві квартиру французького дипломата

Злочинець викрав майно дипломата на загальну суму близько 740 тисяч гривень

Київською місцевою прокуратурою №10 повідомлено про підозру зловмиснику, причетному до крадіжки майна представника дипломатичного корпусу Французької республіки в Україні. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

«У ході слідства встановлено, що 22-річний громадянин України, діючи у змові з невстановленими особами, виготовив дублікат ключа від квартири в будинку по вул. Михайлівській в м. Києві, в якій проживав дипломат разом з дружиною. Дочекавшись слушного моменту, зловмисник проник до квартири за допомогою дубліката ключа та викрав майно потерпілого на загальну суму близько 740 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Завдяки вчасно проведеним розшуковим заходам особу злодія вдалося встановити. Ним виявився раніше судимий, 22-річний громадянин України, уродженець міста Шахтарськ Донецької області.

На сьогодні зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 185 (таємне, за попередньою змовою групою осіб, викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло) КК України та вирішуватися питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Як повідомлялося, 12 березня у Подільському районі Києва стався розбійний напад на офісне приміщення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: