Вбивство багатодітної матері у Фастові: суд залишив під арештом чотирьох підозрюваних

Вбивство багатодітної матері у Фастові: суд залишив під арештом чотирьох підозрюваних

Підозрювані у вбивстві перебуватимуть під вартою без альтернативи внесення застави

Чотирьом особам, які підозрюються в умисному вбивстві 42-річної жінки з м. Фастів, вчиненому на замовлення, апеляційна інстанція залишила запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави, незважаючи на спробу захисту підозрюваних змінити останнім запобіжні заходи не пов’язані з обмеженням волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Нагадаємо, резонансне та зухвале вбивство 42-річної потерпілої з м. Фастів замовила жінка 1963 р.н. У ході досудового розслідування встановлено, що замовниця вбивства тривалий час намагалася відібрати у потерпілої бізнес, який залишився після смерті її чоловіка. У подальшому, зловмисниця вирішила вбити потерпілу, сплативши за це кошти у сумі 12 тисяч доларів США. Кілер, який мав це зробити, забрав кошти і зник, а тому замовниця почала вимагати у чоловіка, який підшукував кілера, вбити багатодітну матір.

Підстерігши жінку біля дитячого садочку чоловік наніс останній 24 удари ножем, після чого сів в автівку, в якій його чекав син, та залишив місце вчинення злочину.

Завдяки комплексу вжитих заходів прокуратури Київської області та поліції у порядку ст. 208 КПК України затримано виконавця вказаного злочину 1975 р.н., двох організаторів зухвалого вбивства 1963 р.н. та 1996 р.н., а також пособника – 1996 р.н., який є сином виконавця.

За процесуального керівництва прокуратури області усім затриманим особам повідомлено про підозри за ст. 27, ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Їм загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Як повідомлялося, багатодітна мама йшла до дитячого садочка, щоб забрати сина, і поблизу входу до навчального закладу на неї ззаду напав невідомий чоловік та наніс ножові удари. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла в операційному відділенні лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: