Вибухівки в адмінбудівлі у центрі Києва не знайдено

Вибухівки в адмінбудівлі у центрі Києва не знайдено
На місці працювали кінологи, вибухотехніки та слідчо-оперативна група поліції
Фото: Вечірній Київ

На момент обстеження із приміщення евакуювали понад 100 громадян

Інформація про замінування будівлі на вулиці Бориса Грінченка у Шевченківському районі столиці виявилася неправдивою. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«О 09.00 до столичної поліції зателефонував чоловік, який повідомив, що замінована будівля на вулиці Бориса Грінченка у Шевченківському районі столиці. За адресою негайно прибули правоохоронці, працівники вибухотехнічної служби та кінологи. Фахівці ретельно обстежили установу та прилеглу територію. На момент обстеження із приміщення евакуювали понад 100 громадян», - інформують у поліції.

Повідомлення належним чином зареєстроване у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. 

Як повідомлялося, сьогодні вранці службовці Національного агентства з розшуку активів (АРМА) та ще низки державних відомств не змогли потрапити на робоче місце через анонімний дзвінок про замінування будівлі по вулиці Бориса Грінченка, 1.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: