Віднині на Андріївський узвіз зможуть заїхати лише жителі вулиці

Віднині на Андріївський узвіз зможуть заїхати лише жителі вулиці

На Андріївському узвозі встановлено обмеження заїзду автомобілів

У Подільській райдержадміністрації у Києві розглядають питання пішохідного режиму Андріївського узвозу та обмеження заїзду автомобілів на територію цієї вулиці. Про це повідомляє прес-служба РДА.

«Задля забезпечення комфортного проживання мешканців цієї вулиці, а також безпечного пересування киян і гостей столиці на Андріївському узвозі встановлено сучасну систему розпізнавання автомобільних номерних знаків. Це унеможливить проїзд пішохідною зоною транзитних авто, оскільки в базу розпізнавання внесені номери автовласників, котрі проживають на вулиці, та тих, що мають власність у зоні обмеження. Вже сьогодні на цій території працюють патрулі Муніципальної варти та поліції, які обмежують в’їзд та паркування інших авто», - зауважив голова райдержадміністрації Валентин Мондриївський, спілкуючись під час наради з подолянами.

Також він зауважив, що всі автомобілі, залишені на проїзній частині, будуть евакуйовані, а з мешканцями будинків з Андріївського узвозу, які проігнорують попередження, проведуть профілактичну роботу.

За результатами наради голова району надав відповідні доручення до виконання керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

Як повідомлялося, в ніч на 4 квітня комунальники разом з патрульною поліцією зачистили узвіз від МАФів.

Нагадаємо, раніше торговцям сувенірами на початку Андріївського узвозу дали останній шанс: прибрати незаконні кіоски і переїхати на Алею художників до 1 квітня, де для них облаштували нові торгові місця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: